Bowls
Okseflanksteak i wasabi med spidskål, spinat, pasta, revet rødbede, ærter, springløg, persille og karse. (1,2,6,7,11,15.) Hertil parmesandressing. (2,6,11,13,15)
Krydret kylling med ingridærter, sort quinoa, spidskål, spinat, revet gulerod, forårsløg, kørvel, purløg og persille. (13,15) Hertil sojadressing. (1,7,11)
Hummus med spidskål, spinat, bulgur, edamamebønner, revet gulerod, artiskok, semidried tomater og mynte. (1,7,8,13,15) Hertil gomadressing. (1,4,7,8)
Muhammara med spidskål, spinat, quinoa, karryløg, artiskok, revet courgette, revet rødbede, persille og basilikum. (9,13,15)
Risnudler med edamamebønner, revet gulerod, pak choi, springløg, bønnespirer, sort sesam og koriander. (7,8,13,15) Hertil vietnamesisk dressing. (3,7,8,13,15)
Smilende æg, salat, revet courgette, ærter, tomat, springløg, *asparges/broccolini, radiser, purløg og karse. (2,15) Hertil rejer og thousand island dressing. (1,2,5,6,11,13,15)
Citronmarineret kylling med pasta, salat, tomat, artiskok, majs, *asparges/broccolini, revet gulerod og persille. (1,13,15) Hertil karrydressing. (2,6,11,13,15)
Rimmet laks med spidskål, spinat, quinoa, revet courgette, revet gulerod, fennikel, artiskok, edamamebønner og brøndkarse. (3,7,10,13,15) Hertil persilleolie. (13,15)
Tapas
Dagens tapasbræt. Anrettet med italiensk salami, serranoskinke, to slags oste samt køkkenets udvalgte tilbehør. Hertil focaccia brød med tomat og timian. (1-15)